Ta hjälp av en personlig tränare

Ta hjälp av en personlig tränare

Tjenare bloggen! Idag tänkte jag faktiskt diskutera fördelarna med att ha någon som hjälper till vid träningen, nämligen en personlig tränare. Jag själv känner mig så pass van och disciplinerad att jag inte längre behöver någon hjälp från en personlig tränare, men så har det inte alltid varit. Varje dag går jag till gymmet i Halmstad för att hålla uppe min form och hälsa, men för bara två år sedan så var det helt annorlunda. Då kunde jag inte ens se mig själv på ett gym trots att det verkligen var något som jag behövde. Jag fick då hjälp av en personlig tränare för att komma igång med träningen och det var ett väldigt klokt beslut. Det tog inte många veckor innan jag var inne i det hela och nu går det på rutin, för mig har träningen blivit en del av min vardag. När man ska börja träna så är det ofta att man är lite blyg och man kanske skäms lite, då kan det kännas bra att ha någon vid sin sida. Vissa tar med en kompis men jag skulle verkligen rekommendera en personlig tränare istället. Det är väldigt lätt hänt att man inte får så mycket gjort med en kompis och det finns ingen med att gå till gymmet för att inte göra något. Sen finns det egentligen ingen anledning att vara blyg eller skämmas, vi alla har någon gång varit nybörjare så alla vet precis hur det är första gången. Jag kommer ihåg första gången jag klev in på gymmet i Halmstad, då var det inte mycket muskler på den här kroppen och jag gick bara till maskinerna där det inte fanns någon annan. Men sen med en personlig tränare så blev allting mycket enklare, helt plötsligt kändes det som att jag visste precis vad jag gjorde.  


Kommentarer är stängda.