Så tacksam för grym kontorsstädning

Så tacksam för grym kontorsstädning

Hejsan alla goa och glada

På vårt kontor där jag jobbar har vi kontorsstädning av en städfirma som kommer en gång i veckan till oss. Det är ett företag som också är beläget här i Helsingborg som vi men jag tror att de även åker och städar på olika uppdrag även i andra kringliggande städer. De är så himla trevliga och noggranna så man blir alltid så glad och tacksam när de kommer.

Även om de nu får betalt för att städa hos oss så brukar vi alltid stå och tjöt en liten stund vid kaffemaskinen medan de är här. Det är ju viktigt att de känner sig välkomna och känner att de trivs med att komma hit. Lika väl som de vill ha gott rykte om sig för sin kontorsstädning så är det ju bra om vårt företag har ett gott rykte om sig att vara snälla och trevliga. Man får aldrig underskatta det!

Jag är ju sån att jag gillar när det är städat, snyggt och fräscht men det är inte alla som bryr sig om det lika mycket. Samtidigt kan jag undra om det bara är på jobbet eller om de är likadana hemma. Jag tycker inte det är så svårt att lämna lunchrummets kök så som man vill att det ska vara när man själv kommer dit, men andra ser det inte så.

Det är nog köket eller lunchrummet som orsakar mest frustration och irritation mellan på kollegor på de flesta arbetsplatserna. Nu har vi ju kontorsstädning en gång i veckan och då städar de även köket men sen behöver ju fortfarande alla ta sitt eget ansvar för att det inte ska se lika ofräscht ut direkt igen.

Nu blir det att åter fokusera på jobbet men jag önskar er en fortsatt fin dag.


Kommentarer är stängda.