Hjälp av ett medium

Hjälp av ett medium

Hallå hallå bloggen!

I helgen hände en rad väldigt konstiga händelser i vårat hus i Borås och jag har därför bokat ett medium som ska komma hit för att göra en husrensing. Det hela började natten till lördag då hela familjen vaknade av ljudet till att det krossades glas nere i köket, jag och min man gick upp för att kolla men vi kunde inte se något spår av glas. Våra barn hörde precis samma ljud och vi fick frågan på morgonen om någon av oss hade tappat något i köket. Jag och min man visste inte riktigt hur vi skulle hantera den frågan, vi ville naturligtvis inte skrämma upp våra barn samtidigt som vi inte ville behöva ljuga för dem. Men vid den tidpunkten valde vi att använda oss av en så kallad vit lögn för att de skulle inte skulle bli rädda. På lördagen hände en liknande grej men då var det istället dörrar som smällde och samma sak här så var det ingen där när vi gick och kollade.

Nu började jag bli rädd på riktigt, jag har kollat på mycket på tv-program där det kommer medium och driver ut onda andar från huset. Kunde det vara så att vi hade fått besök av andar här i Borås som ville oss någonting? Jag tvekade inte på att ringa till ett medium och boka en tid så fort som möjligt. Inatt hade jag jättesvårt för att somna, jag kunde inte släppa tanken på att det snart skulle hända något. Och vid samma tidpunkt som de tidigare händelserna så kom ljudet av krossat glas igen. Det kommer ett medium hit om några timmar, jag ville ha husrensningen innan barnen kommer hem från skolan så att de inte ska veta vad som har hänt. Givetvis kommer jag berätta för dem om dessa händelserna men först vill jag veta att alla onda andra är utdrivna så att det inte händer igen.  


Kommentarer är stängda.