För dig som är sugen på att ta mopedkörkort

För dig som är sugen på att ta mopedkörkort

God morgon och hjärtligt välkommen till min blogg för ett nytt inlägg. Efter att ha kollat på statistiken har jag märkt att ni verkligen gillar mina inlägg där jag rekommenderar företag och produkter, därför tänkte jag idag rekommendera en mopedutbildning i Uppsala. Utbildningen hålls av företaget Mopedskolan Stockholm och det är mina tvillingsöner som har gått utbildningen hos dem.

Mina söner fyllde 14 år för snart ett halvår sedan, därmed var det nu dags för dem att börja förbereda sig på att ta mopedkörkort. De båda har länge längtat efter dagen de fyller 15 år så att de kan få ta mopedkörkort, nu är äntligen den dagen snart här. För att de ska kunna ta körkortet så tidigt som möjligt efter sin födelsedag bestämde vi oss för att de skulle få gå en mopedutbildning i Uppsala redan nu, så att de har mycket tid att förbereda sig på. Valet om den här körskolan var ganska självklart då vi har många nära och kära som själva har gått där och varit riktigt nöjda. Eftersom vi ville att våra söner skulle få de bästa förutsättningarna ville vi självklart att de skulle gå där också. De trivs väldigt bra där och får all den hjälpen de behöver, de är redan väl förberedda för att kunna ta sina mopedkörkort. Att de har fått så bra hjälp och att de är så förberedda redan är väldigt skönt för oss som föräldrar, det visar på att vi har gjort ett bra val med körskola. Det här är en körskola och en mopedutbildning i Uppsala som jag kan tipsa er om, vilket jag tror mina söner också håller med om. Nu ser vi alla fram emot deras födelsedag så att de kan ta sina körkort och åka ut med sina mopeder. 


Kommentarer är stängda.