Blomster till vinterbröllop i Trelleborg

Blomster till vinterbröllop i Trelleborg

Hejsan på er alla fina läsare, tack för att ni följer och läser min blogg!

Just nu sitter jag och letar inspiration på blomster för jag håller nämligen på att planera min och min blivande mans bröllop i vinter. Vi ska gifta oss på en herrgård i Trelleborg och det kanske inte är lika vanligt med vinterbröllop men vi vill helt enkelt inte vänta till nästa sommar. När man kikar efter blomster för arrangemang och sånt så beror ju en del av utbudet på vilken säsong det är. Så nu tittar jag mycket på bilder från vinterbröllop för att hitta vad vi vill ha.

Vi kommer att ha ett ganska litet bröllop för bara familjen och ett par av våra närmaste vänner men vi vill ändå att det ska vara fint och romantiskt. Jag ska ha en bukett och vi ska ha blomsterarrangemang på borden för middagen men inte några stora och vräkiga utan lite mindre som är fina men som inte tar allt fokus. Vi kommer att blanda moderna och lantliga inslag och jag tror att färgerna kommer gå i blått och vitt men lite rosa också. Jag kommer ha rosa i min bukett eftersom jag älskar rosa, men jag älskar också blått och därför är det den färgen vi kommer ha på dekor och så. Vi tänkte att vi ska be våra gäster om att ha något blått på sig.

?Det känns fint och roligt att planera vår speciella dag och även om det inte är så lång tid kvar så har jag en ganska klar vision i huvudet så jag vet att det kommer bli bra. När det kommer till blomster måste jag bara se vad som finns att få tag på just i december. Jag har skapat som en slags moodboard med allt från bilder på frisyr, blomster, dukning och ljus. För ljus behöver vi ha så att det blir mysigt och romantiskt, i december är ju annars så kallt och mörkt. Det kommer bli så fint. Kram på er!


Kommentarer är stängda.